Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

5 πράγματα που μου τη δίνουν

Ο καινούριος blogger Πέτρος , Πετράν, Πετρής, Πετράκης ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε τον που έχει εμμονή με την περίοδο με προσκάλεσε να παίξω το νέο παιχνίδι που κυκλοφορεί στην βλογγόσφαιρα , σύμφωνα με το οποίο πρέπει να πώ 5 πράγματα που μου τη δίνουν. Ελπίζω να σας ικανοποιήσω.

Έχουμε και λέμε:

1) Οι δήθεν

Απεχθάνομαι  τους ανθρώπους που προσποιούνται. Προτιμώ την ειλικρίνεια και όχι το ψέμα. Δεν υπάρχει λόγος να μου μιλήσεις αν δεν το επιθυμείς, δεν υπάρχει λόγος να προσποιείσαι ότι κάτι είναι ενδιαφέρον εάν δεν το πιστεύεις, επίσης στην κατηγορία των δήθεν θα συμπεριλάβω και τους ψευτοκουλτουριάρηδες. Όχι ρε φίλε, δεν είπα ότι είμαι εγώ η καρακουλτουριάρα αλλά τουλάχιστον μην το παίζεις ότι είσαι κάποιος/α επειδή διάβασες και εσύ στη ζωή σου μία φορά Μπουκόφσκι. Υπάρχουν άλλοι που έχουν διαβάσει πολύ περισσότερο από εσένα.


2)Το διάβασμα για την εξεταστική

Τα είπαμε, δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα από το "θα διαβάσω μέσα στα Χριστούγεννα" . Δεν είναι κάτι προσωπικό απλά το να κάνεις οτιδήποτε άλλο εκτός από το να διαβάσεις για την εξεταστική μοιάζει ελκυστικότερο.Aκόμα και αν αυτό είναι να κάνεις γενική το σπίτι σου.


3)Η ΠΑΟΛΑ




4) Το πρωινό ξύπνημα. 

Ελάχιστοι πιστεύω δεν το απεχθάνονται. Ένα παράξενο πράγμα το βράδυ δεν μπορώ να κοιμηθώ ή μπορεί και να μην θέλω να κοιμάμαι πώς να ξυπνήσω το πρωί;Ή ακόμα χειρότερα γιατί να ΠΡΕΠΕΙ να ξυπνήσω γαμώτο; Eπίσης το ακόμα χειρότερο να ξυπνάς και να κόβεται το όνειρο πάνω στο καλό. ΑΙΣΙΧΤΙΡ







5)Τους τύπους που το παίζουν γκόμενοι

Το να το παίζεις γκόμενος και ότι μπορείς να έχεις όποια κοπέλα θές και επίσης να την πέφτεις σε όλες σε καθιστά απλώς πανίβλακα. Πολύ συχνό αυτή η κατηγορία ανδρών να πουλάει μούρη με τα λεφτά και το αυτοκινητο του μπαμπά! Έγινα μπίτς εε;



Aυτά! Καλό ΠΣΚ!

Όποιος θέλει παίζει, δεν θα μπώ στη διαδικασία να προσκαλέσω κανένα γιατί ξέρω ότι κάποιοι απεχθάνεστε τα παιχνίδια, άλλοι τα αγαπάτε οπότε όποιος θέλει παιζει.

Φιλιά!