Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Kώδικας οδικής κυκλοφορίας~

        Στο δρόμο  μπορούν να συμβούν πολλά δυστυχήματα,ατυχήματα αλλά και  ευτυχήματα.Για παράδειγμα μπορεί να γίνει μια  γνωριμία ή να συμβεί κάτι δυσάρεστο.Στο  δρόμο μπορείς να διακρίνεις πολλες  προσωπικότητες γενικά είτε πρόκειται για πεζούς είτε για οδήγους αυτοκινητων είτε για  μοτοσικλετιστές που μεταξύ μας ειναι και πολυ σεξυ!
    Αυτή  την εβδομάδα λοιπον μιας και πολυκυκλοφορώ κατα κυριο λογο με τα πόδια εχω παρατηρησει αρκετα τους ανθρώπους,τα περιστατικά ,oτιδήποτε τελος πάντων συμβαίνει στους δρόμους και θα το μοιραστώ μαζι σας!


Περιστατικο νο1

Το έχω παρατηρήσει άπειρες φορές.Μπορεί οι άντρες να μην είστε γαιδούρια ομως είστε ρατσιστές!Τι εννοω; Κοπέλα απεριποιητη ,ντυμένη πρόχειρα,αβαφτη τύπου αγοροκοριτσο περιμένει να περάσει σε πολυσύχναστο δρόμο . Περιμένει,περιμένει και κανείς δεν φιλοτιμειται να την αφησει να περασει.Ερχεται μια ακομα κοπελα να περασει  το δρομο η οποια σε γενικες γραμμες ειναι αρκετα περιποιημενη,μελαχρινη με πρασινα ματια, ντυμενη ομορφα.Δεν περιμενει καθολου καθως ενας οδηγος τους κανει τελικα νοημα να περασουν.Και ρωτω  κυριες και κυριοι;;Η ευγενεια δηλαδη σας   βγαινει μονο σε  αυτές που ειναι  πεντάμορφες και μοντέλα;;Αυτο ειναι ρατσισμος!


Περιστατικο νο2

Περπατάς στο δρόμο να κάψεις καμια θερμίδα,και  εκεί που περπατάς  καποιος οδηγος σου παταει την κορνα  οχι γιατι προχωράς στη μέση του δρόμου και θα σε πατήσει αλλα  γιατι θελει να στρέψεις το βλέμα σου και να σε χαιρετησει.Αυτο κατα κυριο λογο συμβαινει στην επαρχια.Εγω προσωπικα πάντως ακομα και αν δεν ξερω τον αλλο  αμα  με χαιρετησει τον χαιρεταω.Τωρα που το ξανασκεφτομαι μπορει να ειμαι και λιγο τρελη , αλλα δεν βαριεσαι...


Περιστατικο νο3

Προβληματικοι οδηγοι οι οποιοι σπέρνουν τον τρόμο αλλες φορες για να γελασουν αλλες  χωρις να το  θέλουν αποφεύγοντας ομως τις ευθυνες.Ειδικοτερα, μια μερα ειδα καποιον που ενω  πηγαινε με κανονικη ταχυτητα ανεβασε την ταχυτητα  αποτομα για να πατήσει μια γατα.Δηλαδη ποσο γαιδαρος ρε φιλε;; Τι σου φταιει  το ζωακι που και στη τελικη εχει και περισσοτερο μυαλο απο εσένα;; Αλλος  παλι παρεσυρε  κάποιον μοτοσικλετιστη με το αυτοκινητο του  σε μια μεγάλη αθηναικη λεωφορο ,τον σκοτωσε  και  τον αφησε  ετσι.Νομιζω πως ειναι σοκαριστικο!


*Βέβαια μπορουν να συμβουν και πιο ευθυμα περιστατικα,οπως μια γνωριμια μιας  γυναικας με εναν αντρα που ειτε καταληξει σε φιλια ειτε σε σχεση ειτε σε γαμο,ο δρομος θα έχει παιξει τον ρολο του,ειτε μια φιλια αναμεσα σε  δυο σκύλους,ειτε ενα μπαζαρ για φιλανθρωπικό σκοπο,ειτε μπορει να παιζουν καποια παιδακια εκει... ειτε.. ειτε...Ξέρεις τώρα αν και δεν μ΄αρέσουν τα κλισέ η ζωη ειναι  ενα  σταυροδρόμι !Εσυ ποιον απο τους δυο δρομους επιλεγεις;;


 

 

11 σχόλια:

  1. Αυτον με τις γνωριμιιιες!!:Ρ

    Η άβαφτη να το διεκδικήσει αυτό!Η βαμμένη το διεκδικει έτσι όπως είναι,η άλλη ας κάνει κάτι!Τσ τσ τσ η τεμπελιά θα σας φάει!:Ρ

    Εμείς φταιμεεεε που με το κορνάρισμα θέλουμε να σας ανεβάσουμε την αυτοπεποίθηση,ενώ εσέις μετράτε κατακτήσεις!!Τυχερεες!

    Άσε ημουν μια νυχτα σε ένα αυτοκινητο κάπου στο κέντρο και ακόμα αναρωτιέμαι πως γύρισα ζωντανός!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tεμπελιά λέει!Αλλη δουλεια δεν ειχαμε να φτιαχνομαστε ολη μέρα!Anyway το καλο πραγμα πρεπει να εκτιμαται ανεξαρτητως φυλλου!

      Ναι στο δεύτερο εχεις δικιο!

      Κέντρο;; Σπουδαζεις και εσυ Αθηνα;; ειχα την εντυπωση οτι σπουδαζες Πατρα δεν ξερω γιατι!

      Τα λέμε :)

      Διαγραφή
    2. Κερκυρα είμαι!!Χεχε!
      Αλλά την ΑΘήνα την γνωρίζω και με γνωρίζει!Τι τμήμα και έτος;:Ρ

      Διαγραφή
    3. Κέρκυρα;; wow!Και γαμω τα νησια ετσι;; Παλια το εψηνα για μεταφραστικο καθως ταιριαζει πολυ και με την δημοσιογραφια!Τωρα ειμαι στο Διεθνων και Ευρωπαικών Σπουδών!

      Διαγραφή
    4. Οουυυ όπως το πες γαμώ το νησί!!:Ρ:Ρ:Ρ
      Εμ δεν ήσουν και τυχερή!Μη μιάς καθόλου γαμάτο τμήμα είναι!Παλιά το έψηνα αυτό,αλλά ήθελε ξένες γλώσσες και το βαριόμουν!:Ρ
      Τι έτος είσαι;

      ΥΓ:Ορίστε μη φωνάζεις,το είδα!:Ρ

      Διαγραφή
    5. Ομολογω οτι η πρώτη φραση σου ήταν εξυπνη και με εκανε και γέλασα!:ρ
      Πρωτοετης ειμαι!

      Διαγραφή
    6. Ναι χαρακτηριστικό μου τούτο!!Είμαι πατέρας σε κάτι τέτοια!:Ρ

      Α μικρό είσαι εσύ!Δεύτερο!!Χεχε!

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφη ανάρτηση. Δεν σου κρύβω οτι και εγω απο τότε που έμεινα άνεργη και άρχισα να περπατάω αρκετά εντόπισα πάρα πολλά, ανάλογα των όσων αναφέρεις.
    Εμενα μου αρέσει να ακολουθώ τον δρόμο της καρδιάς.. και όσες φορές η λογική προσπάθησε να την εμποδίσει μου το έκανε δυσκολότερο. Τουλάχιστον ο δρόμος της καρδιάς είναι πιο όμορφος..όπου μπαίνει η λογική, απλά χάνεσαι..

    Σε φιλώ γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aααχ η ποιητική σου απαντηση ήταν τοσο γλυκια οσο ενα μηλο στο οποιο εχουν ριξει μελι και κανελλα γλυκο μου μελοκανελλο!Ο δρόμος της καρδιας ειναι πράγματι ο καλύτερος ακόμα και αν οι αλλοι σου λενε οτι σκεφτεσαι επιπολαια!

      Φιλια! :)

      Διαγραφή
    2. Μήλο με μέλι και κανέλλα..τί όμορφο!!!! Σαν να το μύρισα κιόλας! Κρίμα που δεν έχω κανενα μηλαράκι σπίτι να το γευτώ! Πάντα θα ψηφίζω τον δρόμο της καρδιάς! Πολλά πολλά μελένια φιλάκια!

      Διαγραφή

Αλήθειες